Lejren


Smilets Lejr under Ungdommens Røde Kors er placeret på Vesterdal Efterskole i Nr. Åby på Fyn. Lejren ligger i uge 29 og vi er ca. 80 børn og ialt 55 frivillige inklusiv køkkenhold og ledelse. 
Målet for Smilets Lejr er, at give nogle skønne børn en dejlig ferieuge med masser af opmærksomhed og oplevelser man lever højt på langt ind i efteråret. Børnene kommer hovedsagligt fra Fyn, Ærø og Langeland.
Vi har lavet ferielejr i rigtig mange år på Smilets Lejr, og vi har derfor også masser af erfaring i at holde en god ferie for skønne børn, med alt hvad det indebærer.

På lejren laver vi mange forskellige aktiviteter. Vi holder piratdag, går på superhelte-skole og lærer at trylle. Vi afholder OL og rejser verden rundt på vores helt egen måde. Hver eftermiddag er der workshops aktiviteter, hvor hvert barn selv kan bestemme hvilke workshops de vil deltage i og vi slutter aftnerne af med fælles bål, hvor hjælperne underholder. Vi spiser masser af god mad og holder vandkamp. Vi har også en hel dag i WOW Park, hvor alle må prøve lige det de vil. På lejren er det vigtigste at alle har det sjovt og holder ferie. Der er masser af voksne, som elsker at være sammen med børn, og lave det børnene synes er sjovt.

2024

Nu skaber Smilets Lejr endnu engang rum for en fantastisk uge med venskaber, sjov og uforglemmelige oplevelser. Lejren er atter fyldt med glæde og latter hos eventyrlystne børn, spioner, minions, stormestre, tidsrejsende og dumme, fjollede voksne.

2023

Vesterdal efterskole er fyldt med latter, ninjaøvelser, quidditchkampe, alienskydning, kostumelavning og boldspil for fuld skrue.
Derfor tør vi vist roligt at sige, at Smilets Lejr 2023 for alvor er skudt i gang.

Weekendlejr 2022

Fordi vi elsker at have det sjovt, valgte vi at forvandle en helt almindelig kedelig og grå weekend til den allersjoveste weekend d. 4.-6. november. Her inviterede vi en masse skønne unger og voksne med til en weekend præcis i Smilets lejr ånd.
Og hvis I ser på billederne nedenfor, så tror vi nok, I vil forstå præcis hvor sjov weekenden var.

2022

Smilets Lejr 2022 er desværre slut for i år, men vi kan næsten ikke vente til næste år.
Imens vi venter på næste år vil vi kigge på hjemmesiden her med både tekst og billeder, så vi kan huske alle de sjove ting vi har lavet.

Weekendlejr 2021

På Smilets Lejr er vi ikke kun pjattede med sommer og Ferie. Nej her er vi også pjattede med efterår og weekend.
Faktisk er vi bare pjattede med at være sammen med en masse skønne unger. Og hvis I ser billederne nedenfor, så tror vi nok, I vil forstå hvorfor.

2021

Så er årets Smilets Lejr forbi.

Og hvor har vi haft en dejlig uge. Vi har spist god mad, leget lege, klædt os ud, hørt musik, taget i Tivoli Friheden og set børnene vinde over de voksne i stikbold.

Men meget mere om vores uge kan du læse under de enkelte dage.

Snart snørrer vi stikboldsskoene igen, så vi kan planlægge en lige så god Smilets Lejr i 2022. Og hvor vi dog allerede glæder os!
Men indtil da, vil vi sidde tilbage med de største smil på læben og glædes over alle de oplevelser og gode venner vi har fået.

TUSIND TAK FOR EN FANTASTISK LEJR!

Weekendlejr 2020

Det’ sørme, det’ sandt, det’ (snart) december – og hvordan kan man fejre det bedre end med en weekendlejr? Det gjorde vi her i november med 22 glade børn.

2020

Smilets Lejr 2020 er nu overstået. Og vi savner jer allerede!
Vi har i år haft besøg af Josef og Elias, bygget borge med 700 papkasser, leget vandkamp, haft tivoli på lejren og fået besøg af en masse motorcykler! Vi glæder os allerede til at lave ferielejr igen til næste år.

2019

Tak for endnu et fantastisk år på Smilets Lejr!
Det har bare været så fedt at have alle jer dejlige unger med, og hvor har vi bare oplevet en masse ting!
Vi havde besøg af TV hele 2 gange. Både TV2 Fyn og TV Lillebælt. Link til indslagene kan ses her under.

2018

Tak for en helt igennem fantastisk lejr, med søde børn, seje voksne, fantastisk vejr, store smil, god mad, vild leg, sjove vandkampe, skøre lejrbål og vidunderlige minder.
Hold nu op hvor vi glæder os til næste år

2017

2017 blev det første år hvor vi var på Vesterdals Efterskole.

Ugen bød på mange spændende temaer. Vi var både i cirkus, et smut i junglen, og en tur i eventyrland. Vi blev invaderet af pirater og hjalp Holger med at finde sin kæreste under havets overflade.

Vi var traditionen tro også i Tivoli Friheden og fik en på opleveren med vilde rutschebaner, skræmmende spøgelses huse og underholdende 3D spil.

Sikke et år! Vi glæder os allerede til næste år!

2016

Sikke et dejligt år det blev i år.

Der er blevet leget og hygget gennem hele ugen!

Vi glæder os allerede til næste år!